| lonyanna a întrebat:

Bună, TPU!
Acum 2 zile mi-a venit ciclul şi folosesc absorbante Libresse Clasic. Nu prea m-am obişunit cu ele pentru că se răsucesc pe chilot. Ce absorbante imi recomandaţi, şi de ce? Aş mai vrea nişte sfaturi. Mulţumesc!
Funda. happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Îţi recomand să foloseşti din gama Always Ultra.
Există o gamă foarte variată de absorbante Always Ultra,ca tu să poţi alege ce ţi se potriveşte cel mai bine.
În zilele cu flux mai abundent,e preferabil un absorbant mai lung,cu aripioare pentru o protecţie sporită.
Absorbantele Always Ultra Night au lungimea maximă,pentru a-ţi oferi un nivel superior de protecţie.
Pentru extra protecţie laterală şi pentru a te proteja împotriva scurgerilor,este bine să foloseşti un absorbant cu aripioare.
Always Ultra sensitive este o extensie a gamei Always Ultra.
Stratul superior este catifelat, ca de bumbac, oferind maximă protecţie şi confort.
Pentru un plus de prospeţime, există acum varianta Always Ultra Fresh, cu aceeaşi protecţie Always şi cu un parfum delicat.
Te pup!

| lonyanna explică (pentru anonim_4396):

Acum mi-am luat niste absorbante Bella for Teens si mi-am luat Aways Ultra Sensitive. Azi mi-am pus unul Aluways si sunt foarte bune. Multumesc pentru sfaturi. Cu parere de tau, v-as fi dat la toti fundita dar nu de poate.

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Iti recomand absorbantele,, always,, sunt cele mai bune

| morningstar a răspuns:

Cred ca Always sunt cele mai bune. Se lipesc cel mai bine. Si este important sa fie cu aripioare si de lungimea potrivita.

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Always.Sunt singurele cu care ma impac.

| Georgiana2505 a răspuns:

Iti recomand produsele din gama Always.
Este o gama varianta de absorbante deci poti alege ce ti se potriveste cel mai bine. :*

| Karmesytta a răspuns:

Eu folosesc de la bella -MEDICA.Is mai subtiri decat cele de la always si in + absorb bine, nu se rasucesc si contin extract de ceai verdebig grin

| Robertamirela23 a răspuns:

Always