Nu cred ca exista asa ceva, dar chiar daca ar fi nu este sanatoasa o asemenea scadere in greutate.Iar din cate spui la inaltimea ta trebuie sa dai maxim 10kg jos.BAfta!
Nu, parerea mea este sa nu ti diete. Cand nu o sa mai ti dieta o sa fi si mai plinuta. Fa sport, in timpul liber aleraga si acasa fi exercitii cate poti. Consuma multe lichide, si incearca sa eviti pe cat posibil dulciurile si fainoasele.
Daca slabesti 25 de kg in 2 luni o sa atarne pielea pe tine atat de urat incat o sa-ti fie SCARBA sa te dezbraci, evident ca nu o sa mai calci pe la piscina sau plaja de rusine.
Slabeste si tu ca lumea, 1-2 kg / luna, daca nu vrei sa atarne totul pe tine
Elimina junk food din alimentatie, tot ce tine de junk food: cartofi prajiti, shaorma, produse kfc.mc,sucuri acidulate,cornuri cu ciocolata, cipsuri, si o sa slabesti. Daca tii neaparat sa mananci ceva dulce, poti face ceva de casa gen un chec, macar mananci dulce ceva natural.
Asa mult, in timp scurt? mergi la nutritionist, poti sa te imbolnavesti daca o faci de capul tau.
Depinde de varsta. Eu am 1.75 si am 52-53 kg la 13 ani
De ce vrei neaparat o cura? cel mai bun exercitiu este alergatul... alearga 1 ora pe zi (acumulat) iar in 2-3 saptamani o sa scapi de cateva kg, ca sa faci muschi trebuie sa faci flotari, genoflexiuni, abdomene.
cura e o porcarie : iti da ei o lista si tu trebuie sa il respecti... cea mai buna cura este alergatu
sfat:mananca fructe iar seara nu manca dupa ora 7 funda?
La 80 de kg, daca nu a facut sport pana acum, mi-e greu sa cred ca poate sa alerge.Mai intai sa faca niste exercitii fizice acasa: niste genoflexiuni, abdomene, niste flotari 1 luna de zile pentru ca organismul sa se obisnuiasca cu miscarea, de abia dupa sa se duca in parc sa alerge.Iti zic eu sa se duce acum sa alerge in parc dupa 3 minute o sa curga apele pe ea.Si aici alergat ma refer alergare usoara, nu alergare de aia ca si cand ai fi fugarit de catre o haita de caini.
Am facut sport, sunt la handbal de 2 ani.
Pai daca practici handbal cum te-ai ingrasat 80 de kg...
Nu sunt grasa, adica nu am sunci pe mine ca o purcea. Sun corpolenta, nu stiu cum sa iti explic.
Mananci salate? iti poti face o salata de rosie cu castravete, razui o felie de cascaval peste, mai adaugi cateva cereale de porumb si gata salata sa mananci zilnic asa ceva timp de o luna de zile, o sa slabesti garantat+ facand si putina miscare.
Nu esti grasa esti doar putin pufoasa asa la pipait
Nu incerca sa ti o cura de slabit, deoarece dupa ce vei termina te vei ingrasa din nu. Incearca sa ai o alimentatie sanatoasa si sa respecti cele 3 mese + 2 doua gustari ( de ex fructe ). Facand si sport o sa slabesti si o sa te menti in forma pentru mult timp, curele de slabire te fac doar sa infometezi si dupa sa zici si tu ca ste o porcarie si sa revi la alimentatia ta din prezent. Un mic sfat :*
Buna,mama mea facea o cura de slabit dupa ce la nascut pe fratele meu si a slabit de la 85 de kg la 60, cura era asa stiu ca manca zilnic dar de exemplu:ziua 1 manca numai carne de pui, ziua 2 manca numai lactate, ziua 3 numai legume, ziua 4 numai fructe adica sa mananci in fiecare zi numai un fel de mancare toata ziua iar a 2-3-4 si restul de zile sa mananci in fiecare zi doar un fel de mancare nu de exemplu carne de porc cu legume, nu carne de porc simpla si in plus trebuie sa faci si exercitii fizice:sa alergi, etc.
Succes!
Hey,nu te juca cu sanatatea ta.Iar in al 2-lea rand O SA-TI ATARNE PIELEA! Nu mai manca dupa ora 5, bea doar apa.2l. Mananca salate, dar sa adaugi telemea, ton sau pui in ele, ca sa arati si tu a om...Altfel o sa arati subnutrita, obosita..Renunta la painica, orez cartof, paste dulciuri.FA SPORT! succes
Mananca seminte, boabe si alte lucruri uscate ca este cea mai buna si cea mai simpla cura sau poti sa manaci fructe si legume.
Buna! nu stiu cat de ok este sa slabesti 25 de kg in 2 luni pentru ca poti avea vergeuri, mai bine slabesti treptat prin sport, si iti poti face tot felul de shake-uri, poti si sa te impachetezi in folie cat timp esti acasa sau daca o pui pe abdomen cred ca poti merge si in oras cu ea pentru ca nu observa nimeni, folia te ajuta sa slabesti mult pentru ca te face sa transpiri.Dar stiam o dieta in care 4 zile mananci doar orez 4 zile doar piept de pui si 4 zile zeama de varza (asta chiar functioneaza).
Eu nu stiu o cura dinaia sofisticata cu seminte si alte prostii. Eu stiu ce am facut eu si am slabit 10 kg in 3 luni. Am 1, 70 si aveam 70 kg, iar acum am 59 kg, si inca nu am terminat.
In primul rand, fac mult sport, alergatul fiind baza. Alerg cam 1 ora/zi + abdomene si cateva flotari. De 2 ori pe saptamana mai fac si cate 1 ora de kangoo jumps (asta la o sala cu instructor).
Al doilea lucru pe care trebuie sa il faci este sa mananci mai putin. Nu zic sa te infometezi pana la lesin, doamne fereste, incearca doar din cantitatea zilnica de mancare sa tai cam 20-25%, si sa incerci sa eviti mancarea de tip chipsuri, KFC, Mc, etc. Inca un sfat: cand simti ca ti se face foame intre mese, nu iti cumpara un Snickers! Mananca mai bine un mar, chiar si doua. Si ultimul, dar nu cel din urma sfat, incearca sa nu ai un stil de viata haotic, adica dormi macar 7 ore pe noapte si mananca la ore regulate. Nu uita sa ai incredere in tine si sa fii optimista! Succes!