Nu apare nimic la radiografie după numai un an de fumat.
Dar nici nu e OK să faci asta la vârsta ta; ar fi bine să le lași, măcar vreo 4-5 ani.
PS ăla chiar ți-e prieten?!?
Nu cred ca poti
Dar de ce ai fumat? Trebuia sa te gandesti ce se va intampla, oricum, nici o minciuna nu scapa...
Depinde, tu cat de mult fumai? Daca fumai mai rar, nu cred ca e asa grav, spui si tu acolo o minciuna, doua ( mai credule ). Dar daca fumai des, rip... Oricum esti mic, nu cred ca maica-ta iti va face ceva rau. ( poate doar te cearta putin, daca ai o mama buna )
Si in al doilea rand, ce cauta prietenul tau sa-i spuna mamei tale asta?
Sincer, daca mama ta trebuie sa afle ceva, nu afla de la prietenii tai.
Afuma-ti prietenul, scapa de el.
Iar din banii de tigari iti poti lua multe alte lucruri, care sa fie de folos (de exemplu: fructe proaspete).
In primul rand, lasa-te de fumat! Esti inca un copil, si nu esti mai "smecher" daca fumezi. Nu este sanatos fumatul la varsta asta, nici la varste mai mici/ mai mari!
Ar trebui sa ii explici prietenului tau ca nu vei mai face asta niciodata, si acela nici nu poate fi numit "prieten", pentru ca e paracios. (desi, e ok sa ii spuna mamei tale, deoarece atunci cand va afla, va fi prea tarziu... )
De ce vrea prietenul sa ii spuna mamei tale sa faca asta? Cred ca esti cam naiv daca tu crezi ca va face asta.
Nu mai fuma si du-te si alearga, am inteles ca ar curata plamanii. Nu cred ca are ala tupeu sa-i zica da mai bine sa nu risti. Si lasa tigarile..serios ai 13 ani si fumezi?
anonim_4396 întreabă: