Salut si Hristos a Inviat!
Feliile de castraveti si de cartofi sunt foarte eficiente, insa daca nici asa nu merge, imi e teama ca trebuie sa recurci la operatii, desi e mai bien sa ceri sfatul unui doctor![]()
Uite ceva metode gasite de mine pe inernet![]()
- sa aplici o lingurita care a stat la frigider pe zona afectata. Se zice ca regleaza circulatia, fiind folositoare si impotriva umflaturilor de sub ochi. Sper sa-ti foloseasca sfatul, care da roade si dupa ce-ti faci somnul de frumusete cel putin 7 ore si aplicare de creme in mod regulat
-Cu comprese reci de albastrele!
-
Buna!
•Gheata. Senzatia de racorire a pielii oferita de gheata permite stimularea circulatiei sangvine in jurul ochilor. Tesuturile se vor decongestiona, insa nu pentru mult timp, efectul durand maximum o ora. Decupeaza doua degete de la o manusa din latex nefolosita. Umple-le cu apa si innoada-le foarte bine. Baga-le in congelator, de preferat intr-o lingurita pentru ca apa sa inghete intr-o forma ovala, pentru a putea fi ulterior plasate cu usurinta sub ochi. Contactul direct cu gheata este mult prea agresiv, mai mult decat atat poate fi folosit fara sa-ti strice machiajul.
•Compresa cu ceai. Daca se aplica regulat, compresele cu ceai pot estompa cearcanele. Ceaiul de musetel este foarte eficient datorita proprietatilor anti-inflamatorii si calmante. Incalzeste doua plicutele de ceai (sau fa chiar tu doua comprese) si aplica-le pe ochi. Stai intinsa 10 minute si relaxeaza-te. Repeta procedura de trei ori pe saptamana, timp de doua-trei luni.
•Rondele de castravete. Castravetele este o leguma care contine antioxidanti importanti pentru stimularea circulatiei sangvine si vitamina K care ajuta la fabricarea proteinelor. Pune in frigider un castravete, timp de 15 minute. Taie-l rondele si aplica doua dintre acestea pe ochi atat dimineata, cat si seara. Relaxeaza-te timp de 10-15 minute
Lol, sa nu pui niciodata lingurite de la frigider, gheata sau alte alea pe ochi, nu fac decat sa te invineteasca mai rau
. si eu cearcane si am incercat toate tampeniile astea si aratam de zici ca eram batuta. Incearca sa dormi inainte de 11, bea multa apa si nu te mai stresa
IlyesAlina întreabă: