| KeedVipera a întrebat:

am si eu o problema. mi-a aparut pe santul curului fix la inceputul lui, dintre buci. acolo sus. un fel de coș. Dar zici ca e cv carne. nu e ca un cos normal. dar tot curge un lichid din el. care e un fel de rosu cu ceva ca apa. si e putin mai lipicios si miroase urat.
dau funda, rog seriozitate

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GaZa1994 a răspuns:

Hemoroid se numește. Funda? :-D

3 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Ce exprimare plastica! Puteai foarte usor sa zici ca ti-a aparut pe spate, tot aia era! happy
Probabil e vorba de un furuncul. Daca nu trece in cateva zile, trebuie sa dai fuguta la medic, poate fi ceva mult mai serios.

| cristi202 a răspuns (pentru GaZa1994):

Hemoroizi pe spate? E pe spate, sus, unde ii incepe fundul.

Bula
| Bula a răspuns:

Stai prea mult timp sezut si ti-a aparut un furuncul, care s-a spart.
Il storci complet cu hartie igienica, pana iese si radacina complet (nu mai vine nici sange, te speli bine cu apa calda si sapun, iar dupa uscare dai subtire peste aceea zona cu unguent HEMORZON (foarte bun dezinfectant). Lasi neacoperit minim un jumat de ora, sa-si faca efectul, dupa care te poti imbraca.

Dupa fiecare scaun si seara inainte de culcare te speli bine si te ungi, timp de cca o saptamana.

In continuare va fi suficient sa te speli bine dupa fiecare scaun.