| PaulChamp56 a întrebat:

Buna TPU am valva infundata trece cu tratament doctroul mi-a zis ca va subtia sangele cu tratamentul nu prea am eu incredere o sa ma duc la inca un spital sa vad ce zic acolo
Eu inca sunt minor si nu prea as vrea sa nu fac toata viata efort crying ca deja mor ca nu pot sa ma duc la antrenamente crying(

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Probabil ai o malformatie valvulara, de tip boala mitrala sau prolaps de valva mitrala. Tratamentul nu vindeca boala, ci subtiaza sangele, asa incat valva sa nu se infunde, chestie care te-ar omori pe loc. Tratamentul oarecum de vindecare este, la nevoie, operatia, dar oricum, nu vei putea face antrenamente de nici un fel niciodata. nici cu, nici fara operatie. Va trebui sa duci o viata cumpatata, fara efort mult, fara nopti pierdute fara fumat, alcool, cafea, stres excesiv. Dar vei fi in viata si asa e cel mai important.
E bine sa mai consulti un medic, o a doua parere este utila.