| myky2507 a întrebat:

Buna TPU.as avea si eu o intrebare adresata mai mult fetelor. Ce sa fac? intotdeauna cand sunt l menstruatie am durureri insuportabile. orice pastila as lua nu imi trec durerile de burta.am incercat cu apa calda pusa in sticla si apoi sticla pusa pe burta.degeaba tot nu imi trece.mentionez ca menstruatia ma tine o saptamana si a 2, 3 si a 4 a zi de abia ma ridic din pat.acum sunt a doua zi si numai pot turbez nici la scoala nu am rezistat.ast rasp. fundita:X

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
La tine este vorba de poziţia uterului care poate fi retroversat sau anteroversat, mai exact nu este în poziţie normală şi de aici ai aceste dureri.
Nu se poate face nimic decât administrarea de calmante în continuare, ceai de muşeţel cu creţişoară îndulcit cu miere, şi un ecograf pentru a ştii dacă este sau nu o afecţiune genitală.
Animalele turbează!
Pa, pa.

5 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

Du-te la medic si probabil iti va prescrie niste pastile porivite pentru asa ceva. sau poate anticonceptionale [ si ele diminueaza durerile ].

| CarmenR a răspuns:

Medicul este cel care ti-ar putea recomanda un tratament. Am mai avut prietene care au trecut prin asa ceva si era vorba de o deraglare hormonala.

| DenisaLuciaBarbu a răspuns:

Ai incercat nurofen? dupa o pastiluta trece.Incearca sa masezi burtica si poate cine stie iti trece durerea. Miscate putin, dar nu brusc, iesi afara si ea niste aer curat.Nu sta ca o leguma in pat, in niciun caz.

| fluffee a răspuns:

Salut myky... Cea mai indicata persoana in a-ti da un sfat, si eventual un tratament e medicul. Du-te la medicul de familie - explica-i problema ta si sunt sigura ca va putea sa te ajute. happy
Nu e ok sa iei pastile 'dupa ureche', atunci cand iti spune vecina, prietena, colega... Sunt multe fete ce au dureri insuportabile in timpul menstruatiei, depinde de metabolismul fiecareia...

Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci... nu trebuie sa iei pastilestraight face
de ex si pe mine a inceput azi noapte sa ma doara burta in partea dreapta...de parca m`ar fi lovit cineva
daca te doare tare burta sa nu faci sport...niciodata nu m`am dus la ora de sport cand eram pe stop(inventezi scuze daca este profesor, daca este profesoara ii poti spune, desi ti-ar spune ca este mai bine sa faci sportul)...