| AdiSt a întrebat:

Buna TPU...ce pot face sa ma ingras...am doar 45 de kg la 1.65m..deci is foarte slab, faza e ca nici eu nu prea mananc mult ziua:d..plz spuneti-mi cum sa fac sa ma ingrasbig grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ForeverLivingProducts a răspuns:

Buna,sunt consilier pentru un stil de viata sanatos, daca doresti sa folosesti ceva natural imi poti lasa un mesaj si te pot ajuta, o zi frumoasa

| AdiSt explică (pentru ForeverLivingProducts):

Ia id meu plz:ady_adytza97boy

8 răspunsuri:
| Archdaemon a răspuns:

Daca vrei sa te ingrasi trebuie sa mananci mult si sa faci mai mult sport, oricum asculta si parerile celorlalti.

| anutza6117 a răspuns:

Mananca multe alimente prajite, dulciuri

| anonim_4396 a răspuns (pentru anutza6117):

Lol, vrei sa isi distruga ficatul?

| anutza6117 a răspuns (pentru anonim_4396):

A zis sa se ingrase.nu poti sa te ingrasi natural

| AdiSt explică:

Nu vreau sa fiu gras pentru ca detest sa fiu gras... vreau doar sa fiu putin mai normal...am prieteni care au 1.60 si au 50kgbig grin

| Aloo123 a răspuns:

Salut eu nu te-as indruma sa te ingrasi mai bine mai slab decat gras... daca chiar vrei sa te ingrasi mananca cat mai tarziu seara incearca sa mananci fructe seara pentru ca ingrasa

| Willl a răspuns:

Nici nu te gandi sa te ingrasi!