| Bogdanescu a întrebat:

de ceva timp vad asa parca am lacrimi in ochi ca o ceata dar nu asa mult ca si cum as avea lacrimi in ochi,dar nu am,si simt asa ceva parca apas pe ochi,mai demult nu stiam ca ma simt asa, de ceva vreme a inceput si joia trecuta la geografie profesorul m-a pus sa citesc si cand m-a vazut ca ma apropriu de carte a is ca am probleme. Oare am ceva, dau funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Asta pare mai degraba semn de strabism, dar strabicii nu apropie cartea cand citesc. oricum, e important sa te vada repede oftalmologul, sper ca ti-ai facut deja programare

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cel mai probabil ai miopie. Trebuie sa te vada un oftalmolog, semnele sunt foarte caracteristice.

| ChiyoTheo a răspuns (pentru Brigaela):

Eu am miopie si asta inseamna ca nu vezi de la departare, la apropiere vezi ca un om normal, fara ochelari. La tine e posibil sa iti curga ochii si sa iti tgrebuiasca ochelari pentru vazut de aproape. Am o colega care are aceleasi simptome, si poarta de ceva timp ochelari de apropiere, dar doar pentru a se corecta vederea.

| Bogdanescu explică (pentru Brigaela):

Buna Brigaela, acel profesor mi-a pus degetul in fata sa-l urmaresc cu ochii si a spus ca cel stang se misca mai incet decat dreptul, acesta poate fi un semn?

| Bogdanescu explică (pentru Brigaela):

Mersi Gabriela:*CEAW