Nu stiu vreun mar mare ceva doua trei banane iti spun iatii fructe si pe langa ceva dulce
Paii eu am un magazin chiar in curtea scolii.acum nu stiu.
ia-ti covrigeii :] mere.
nu stiu.eu nu prea mananc la scoala.dar un iaurt ar fi foarte bun
mai ales acela cu cereale. :] sau alte fructe.banane.pere. sau biscuiti.altceva nu imi mai vine in minte
fructele[mai ales bananele] tin de foame
dar si covrigeii.ork. eu sunt cam slabuta.nu prea mananc;-j.
dar sper sa te ajute :* ideiile mele
daca imi mai trece ceva prin minte. iti spun :* succes
Bună,
Mă bucur că ești dornică să mănânci sănătos. Îți recomand să îți iei la tine fructe care îți plac ( un măr și o banană, sau doar un măr ). O idee consistentă este și sandviș-ul. Poți să îți iei câte sandvișuri vrei și să le faci cu ceea ce îți place.
Baftă!
Cred ca dirigintei / dirigintelui tau i-ar placea mai mult sa miroasa a salam in clasa decat a snacks-uri si chips-uri.
[parerea mea]. Cred ca un sandwich (facut acasa, nu cumparat de la fast-food) ti-ar tine mai mult de foame. Si daca nu crezi ca iti este de ajuns i-ati la tine si un mar. nu stiu daca am fost destul de clara, si daca au fost greseli de ortografie, te rog sa ma scuzi :*.
Da si eu am magazin in curtea scolii si manank un ecler niste covrigi si beau suc si vin acas si manank mancare calda
Un fruct ceva.
Eventual un sandwich facut la toaster.![]()
Pentru ca este scoala.
Si sandwichu` se poate altera, ai grija ce pui in el.
Incearca sa pui un castravete ca sa il tine racoritor.
te-am pupat.
Sper sa iti fie de ajutor.:*
Eu cred ca ar trebui sa iei un mar mare(sau orice alt fruct), un sandwich si o briosa.(sau un corn)
Ia cv salam, sunca, branza.castraveti rosii. faci un picnik ce draq...frate mananca inainte sa mergi la scoala mai iei o banana un mar cv.un covrig
idonthavename12 întreabă: