anonim_4396
| Anonim întreabă:

Ma numesc Ina si am 13 ani.
Inainte, tin sa menționez că am ciclu neregulat si este al doilea an de menstruație.
Ieri am observat de dimineață o secreție maro pe chilot. Zilele acestea trebuia sa imi vina menstruatia. Mi s-a mai intamplat să am astfel de scurgeri la inceputul menstruației, dar pe parcursul zilei acea secreție devenea sange. Azi noapte si astazi nu mi-a mai curs absolut deloc nici acea secreție. Menționez faptul ca nu am avut niciun contact sexual niciodata in viața mea, deci nu poate fi vorba de o sarcina. Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Jassmina a răspuns:

Tot ce se intampla este normal, ai fost doar "anuntata" ca va veni ciclul foarte curand cu acele picaturi de sange, care s-au oxidat, de aceea sunt maronii.
Ai rabdare, ca nu ti se intampla nimic.
Ar fii terbuits a vorbesti cu mama ta de aceasta problma, perfect normala si sanataosa la fetite si femeie. Sfatul mamei te-ar ajuta foarte mult, in special explicandu-ti ce ti se intampla si cum sa te protejezi.