| EduardPaul94 a întrebat:

Buna tpu..scuze de categorie..raspundeti serios daca vreti. daca nu, nu raspundeti in afara subiectului.pot ajunge dependent de pariuri online? poate unii de pe aici au experienta..adica..m-am apucat de pariuri pe bwin.dar nu cred ca sunt chiar asa de ajuns sa fiu dependent..adica cred ca pot controla fenomenul..nu e nici investitia prea mare.36 RON.dar nu stiu. uneori ma simt asa..parca am prea multa adrenalina in mine cand pariez..si castig.cred ca si unii dintre voi au trecut prin situatii de genul.voi cum va linistiti/controlati in cazuri de astea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Adam_Adela_1974 a răspuns:

Poate ar fi cazul ca iti canalizezi energia si entuziasmul catre o alta relaxare, cu siguranta mai mult pierzi decat castigi la acele pariuri si vezi si tu cat de greu se castiga banii si cata saracie este in lume, mai bine iesi cu prietenii, agata fete, gaseste alte moduri pentru a-ti consuma energia si timpul

4 răspunsuri:
| UbexFlo a răspuns:

Lasa-te cat mai repede ca sa nu ajungi in situatii mai grave.De obicei, chestiile de genul, inclusiv asa-zisele pacanele creeaza dependenta.

| PsihinG a răspuns:

Jocurile de noroc, ca si alcoolul, tutunul, drogurile, dau dependenta.
Asa spunem toti la inceput, ca putem controla fenomenul dar apoi ne controleaza el pe noi.
Sfatul meu sincer este sa iti cauti alt hoby, pentru ca acum pariezi pe sume mici dar cu timpul daca "prinzi gustul" sumele vor creste si nu vei mai putea face fata.

| gojira a răspuns:

Recomand www.5predictii.ro am abonament de 3 saptamana si am scos un profit de 14 milioane pana acum, cu 2 milioane pariati pe fiecare meci.