Hei zi-i sa stea linistita ca paduchi nu sunt. am avut in trecut ceva de genul, tot asa am observat cand ma scarpinam. Am luat un alt sampon, de la magazin naturist si mi s-a dus in timp, spalat la 2 zile. E matreata, o forma mai severa.
E o dermatita seboreica. Sa nu mai scobeasca cojitele si sa mearga sa o vada un dermatolog.
Poate sa fie matreata. Daca foloseste din abundenta produse de coafat si nu isi curata temeinic si regulat parul, acestea se depun pe scalp. Ramane ca o coaja iar in timp, poate sa duc la caderea masiva parului.
Ar trebui sa incerce sa foloseasca mai putine produse de coafat, si sa incerce sa isi spele parul de 3 ori pe saptamana. Poate fi nevoie si sa isi schimbe samponul...
Paduchi sigur, adica oua de paduchi, exista sampon la farmacie pentru asa ceva
Sper să nu am dreptate:
http://www.roportal.ro/articole/cum-sa-scapi-de-paduchi-4923.htm
Buna! Sigur nu e matreata
.E altceva care se poate trata cu ajutorul medicului dermatolog.Cu placere! Daca a mers metoda mea..si ai rezolvat cu ajutorul medicului poate imi dai Funda
. Daca ai rezolvat fara medic... Poate ne spui cum ai rezolvat
.
Nu foloseste produse de coafat si nu foloseste sampon pentru adulti gen Head&Shoulders sau alte tampenii, ea foleste din alea....Jonshon's Baby sau cum s-or numi.
ana_5516 întreabă: