| TheAnonymouss a întrebat:

Tatal meu foloseste de 1-2 luni exoderil. Cu 2 zile in urma i-a cazut jumatate din unghie (unghia uscata, cealalta jumatate nu e uscata, dar nu e nici sanatoasa ) ii va creste unghea inapoi, ii va creste unghea sanatoasa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| KirigayaKirito a răspuns:

Intai asigurate ca nu a excesat doza! Apoi spune-i sa ia o pauza de cateva zile sa vada daca apar imbunatiri! Daca da, poate contiunua nu excesiv tratamentul! Iti recomand urmatoare reteta naturista:Micoza la unghii

- Se face o cafea tare si se inmoaie degetele bolnave in mod repetat de 5-10 ori/zi cate 10 minute.
- Se baga degetele intr-un vas cu otet diluat 1:1 cu apa, dimineata, pranz si seara cate 1/2 ora.
- Seara la culcare se pune o vata cu otet pe unghiile bolnave infasurandu-le in plastic. Dimineata se racaie partea moarta a unghiei.
Se repeta pana la vindecare. Intr-o luna cresc unghii sanatoase. Te rog voteaza-ma si da-mi fundabig grin! Bafta! sper sa se faca bine tatal tau!

6 răspunsuri:
| Castorul a răspuns:

De crescut, da ii va creste inapoi. Cat de sanatoasa va fi, asta nu stiu sa iti spun, dar cred totusi ca va fi sanatoasa happy

| Alina_4914 a răspuns:

Da deoarece acel geleste facut specialpentru asa ceva. daca nu-i creste unghia inapoi sanatoasa inseamnaca tatal tau are niste probleme la picior... FUNDA!?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da! Nici nu va simtii! Si mie trebuie sa imi cada o unghie... sad

| Powpow a răspuns:

Cred ca o sa creasca una noua de la capat si cat creste o s-o dea la o parte pe jumatatea nesanatoasa.:-D

| Bubbleღ a răspuns:

Da, ii va creste sanatoasa pentru ca unghia infectata a cazut din „radacina" iar cea care va creste nu va avea nici o problema, dar trebuie sa astepte cateva saptamani.Si eu am patit si nu e nimic ingrijorator.happy

| Fantomita a răspuns:

De crescut ii Va creste