| Ahb a întrebat:

Buna tuturor!
De vreo 2-3 zile am observat ca am labiile rosii, uscate si umflate ( sau e doar impresia mea ) nu mai stiu daca asta a fost inainte sa fac dragoste cu prietenul meu, dar am facut si fara si protejat. Ce ar putea fi? Ce as putea sa fac? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai o infectie genitala. Du-te maine neaparat sa te consulte ginecologul. Tratamentul in aceste situatii este cu atat mai eficient cu cat e inceput mai repede.

| Silviu591 a răspuns:

Asteptam poze sa vedem daca e doar impresia ta big grin

| Ahb explică (pentru Silviu591):

Pentru ce poze?

| Silviu591 a răspuns:

Era o gluma tongue mergi la ginecolog cel mai bine. poate este o infectie..nu mai astepta "sfaturi" care vor veni decat din partea unora de 12 ani..doctorul e cel mai sigur.

| MissDyDee a răspuns (pentru Silviu591):

Nu e infectie e candida.ia si dati cu Nizoral crema sau Clotrimazol crema ambele sunt pentru acelasi lucru..Cu Nizoral faci tratament 7 zile si cu Clotrimazol 14! sa nu iti treaca prin cap daca iti trece roseala sa renunti la tratament..ca nu ai rezolvat nimic..totusi pentru siguranta ta du-te si la doctor si vezi ce iti spune. daca este candida tin sa te anunt ca nu ai cum sa scapi de ea.or sa trebuiasca spalaturi interne cu bicarbonat de la farmacie sau cu tantum roza si creme d.astea cum ti.am spus mai sus...multa baftahappy

| MissDyDee a răspuns (pentru Silviu591):

Si sa nu indraznesti sa spui ca am 12 ani ca acum sigur iti dau cartonaslaughing

| Silviu591 a răspuns (pentru MissDyDee):

Am zis eu ceva?laughing

| Rake a răspuns:

laughing daca nu pui poze te sfatuiesc sincer sa te prezinti la un doctor ginecolog. Sper sa nu fie nimic serios! PS: Au fost supuse cumva unui stres deosebit in ultimul timp?

| MissDyDee a răspuns (pentru Rake):

La cat stres sa fie supuse sa stea rosii 2 3 zilelaughing..hai ca o zi da dupa contactul sexual pot ramane rosii daca au fost "maltratate" mai rau.dar 2 3 zile nu prea...laughing...

| Rake a răspuns (pentru MissDyDee):

Sunt oameni care se pot supune la stres...singuri, fara prieten. big grin Daca se joaca zilnic cu ea, asta ar putea reprezenta problema. Raman la parerea ca un Doctor Ginecolog ar fi cel mai avizat in a stabili diagnosticul si tratamentul corespunzator. Vorbim totusi de un organ sensibil

| MissDyDee a răspuns (pentru Rake):

Da si eu i.am spus sa se duca la doctor. i.am spus ce anume e cel mai probabil sa fie pentru ca si eu am avut problema asta si sunt trecuta si patitalaughing...dar cel mai bine e sa consulte un medichappy