| andreiiiiiiiiiiiiiiia a întrebat:

un mic ajutor va rog. Vreau sa imi dau comanda de pe net de lentile de contact colorate cu dioptrii, dar lentilele nu au dimensiunile mele, diametrul ochiului meu fiind de 14.2 iar cel de la lentila 14. Dar sa fim seriosi 20 de sutimi nu cred ca e mult, voi ce sfat imi dati? Sa le iau asa sau nu? Nu imi spuneti sa merg la cabinete ca am fost si sunt foarte scumpe, iar pe net au un pret destul de bunicel 200ron eu avand dioptrii diferite. Multumesc pentru orice raspuns
Acestea sunt lentilele de care va vorbeam http://www.lentilecontactoriginale.ro/cumpara/adore-tri- tone-21

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca numai un medic oftamolog iti poate spune cu exactitate daca exista sau nu vreo problema in cazul diferentei respective.

| nicols a răspuns:

Buna Andreia, COnsider ca trebuie sa iei intocmai lentilele dupa marimea ochiului, daca nu vrei sa risti. Si pretul mi se pare cam mare, chiar daca vorbesti de lentile colorate cu dioptrie, Iti sugerez www.medlens.ro, au preturi mult mai bune, iar lentilele sunt de la producatori de renume, nu no name :). Asa ca nu iti risca sanatatea pentru bani!

| Dienush19 a răspuns:

Buna, daca vrei lentile de contact colorate iti recomand AirOptix Colors (au diametrul 14.2). Eu le-am luat de pe www.conga.ro cu 115 lei si sunt foarte multuminta de noua nuanta a ochilor mei, plus ca sunt foarte confortabile, nu am probleme cu inrosirea ochilor.