Poate fi si din cauza tiroidei caderea parului, nu are legatura deloc cu inceperea vietii sexuale, parul mai poate cadea datorita unor medicamente pe care le iei sau din cauze genetice, trebuie sa mergi la medic sa faci analize pentru tiroidă si atunci vei afla exact cauza caderii parului.
Este adevarat ca primavara, tot corpul, nu doar parul, este mai slabit, fiind privat de vitamine dupa perioada de iarna.
Niste suplimente precum un complex de vitamine si minerale ajuta organismul.
Lotiunea cu petrol de la Farmec este buna pentru regenerarea parului - e la reducere acum
https://www.farmec.ro/lotiune-cu-petroleum-546
Cel mai bun ulei pentru par e uleiul de nuca de cocos. Ajunge la cortexul firului de par si il hraneste.
Daca vrei par lung si sanatos, renunta definitiv la tratamente termice. Foloseste o masca de par (kallos are preturi bune).
https://ecosmetix.ro/......are-masca/
Si asa cum ti-au scris si altii, fa niste analize medicale.
Multa sanatate!
Din păcate nu am deloc bani, pot face rost doar de ulei de ricin de la o prietenă și o să îl încerc, tatăl meu mi-a sugerat o spălare ușoară cu săpun de casă și o clătire cu puțin oțet în apă.mi-a căzut mult păr
Ai nevoie sa ajungi la medic pentru analize. Mergi la medicul de familie, consultatia e gratuita. Ai de asemenea dreptul, o data pe an, la analize medicale gratuite.
Nici o masca si nici o tunsoare nu rezolva problema. Care poate fi din orice cauza. Mergi la medic si fa niste analize. Pot fi cauze hormonale, de lipsa de vitamine, etc. Dupa ce gasesti cauza faci tratamentul recomandat.
Poate ca nu este nimic este doar perioada de pubertate. Mie de pilda imi cade cand bag mana eu in cap, dar daca baga altul nu se desprind multe fire. Poate fi si o deznadejde a ta mai lasa timpul sa treaca mai gandeste-te la scoala la viitorul tau si e posibil sa nu mai observi acesta cadere de par. Asa ca poate fi o combinatie de mai multi factori printre care si ce a zis tatal tau, ceva temporar. Daca ai fost si fata cuminte nu ai de ce sa te ingrijorezi decat sa iti gasesti unicul si prea iubitul tau baiat Sucess!
Salut! E normal să cadă ceva păr zilnic, dar dacă e mai mult fără motiv clar, fii atentă. Căderea poate veni din stres, hormon, sau chiar dacă nu te speli zilnic pe cap. Masca cu ou e ok și poți încerca un ulei natural dacă ai. Spală-te la 2-3 zile, pieptănă blând și încearcă să mănânci sănătos. Dacă starea se agravează, mergi la doctor când poți. Nu te speria, părul se poate reface cu grijă!
Am avut un regim foarte dezechilibrat, bazat pe mâncare nesănătoasă și ouă cu cartofi prăjiți.mi aș dori să iau suplimente dar deja sunt destul de grăsuță.
Nu crede mitul ca vitaminele ingrasa!
Un complex de vitamine si minerale iti hranesc organismul cu elementele lipsa, pentru o sanatate mai buna.
Vitaminele nu ingrasa! Mancarea ingrasa!