| ReTz a întrebat:

am 18 ani si 1.82 inaltime, lumea imi spune ca sunt inalt dar eu tot cred ca nu sunt de ajuns de intalt.Ma complexeaza intr-un fel chestia asta, cum credeti ca as mai putea creste 10 centimetrii?happy.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cresterea nu se opreste la 18 ani asa cum cred unii. Cresterea se opreste la 20-21. Practicand un sport precum innotul ai putea creste 5-6 centrimetrii (dar asta depinde si de constitutia corpului tau); "grosul" cresterii a trecut de mult. Daca vroiai o crestere mai semnificativa trebuia sa te ingrijesti de asta de mai demult. 1.82 este potrivit. Ori iti iei pantofi cu toc inalt, ori te apuci de sport, tata!

1 răspuns:
| Annya206 a răspuns:

Nu esti mic de inaltime, asta te pot asigura, nu ai de ca sa fi complexat! Insa poti apela la diverse sporturi, gen inot basket!