| Vika11 a întrebat:

Buna ziua! Am ceva pe suflet... In ultima perioada am inceput sa mă simt destul de rău, zilnic mi se sparg venele, mă dor încheieturile, in piept, deși mananc dulciuri etc, slăbesc. Revenind am făcut analizele, trigliceride foarte mici, eozinofile prea mari, neutrofile prea mici, hemoglobina glicata e mai mare atât sa zicem. Săptămâna viitoare urmează să facă și alte analize. Menționez că mă dor zilnic venele f rău. Venele sunt varza se sparg doar pe mana fara vreun motiv anume.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

Poate ai sida

| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand OPRESTE consumul de zahar si dulciuri pentru ca orice boala autoimuna inclusiv cancerul si leucemia, continua sa evolueze rapid, cand o hranesti cu zahar!
Fa-ti teste de sange in special cele pentru detectarea anemiei severe sau a leucemiei.

Mananca sanatos multe legume si fructe proaspete, carne numai gatita in casa si nimic de cumparat sau mancat din pachet.
Salamurile, carnatii, tocaturile, afumaturile, sosorile si prajelile sunt total interzise.
sanatate multa!

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Se sparg vasele de sange pe maini/brate, adică te invinetesti usor la orice mică lovitură/atingere? Ai grijă să nu dai in anemie severă, apoi in leucemie, dar in acest caz, sunt prezente si stările de amețeală. Ori, stari de rău, in general, desi nimic nu te doare.
Solicită să faci analizele de sânge, neapărat Poate că ai doar probleme cu circulația.

| Vika11 explică (pentru floresdemayo):

Se sparg pe mâini, de câteva zile mă dor foarte rău brațele atât cât și venele. In seara asta am simțit așa o slăbiciune tot corpul, dureri de cap, amețeală. Doar săptămâna viitoare ajung la doctor. Anemie știu că am de ceva timp. Însă nu înțeleg de ce mă dor atât de rau venele și brațele care ar putea fi cauza

| bookofknowledge a răspuns (pentru floresdemayo):

Sunt prezente daca e o problema de coagulare, fie prea putine trombocite, fie unul din factori, e exemplu vitamina K, etc. Hemofilicii si cei cu boala von wiellebrand au des aceasta problema daca nu primesc acei factori continuu(ei au o problema genetica),Ma refer de obicei, dar, sa nu uitam de HTa si mai sunt si alte motive pentru care venele se pot sparge.

| bookofknowledge a răspuns (pentru Vika11):

Ai in familie cineva cu probleme de coagulopatie? Poate e mutatie de novo, poate ai anumite vitamine lipsa.

| floresdemayo a răspuns (pentru Vika11):

Dacă iti permite bugetul, du-te la privat. Până saptamana viitoare e foarte mult, mai ales când te simti rău...
Ai putea incerca si in noaptea asta, la UPU ( urgentă) spui ca te simti rău, ca ai ameteli etc, insă spui că problema a.inceput azi (nu ieri, nu alaltaieri), fiindca daca vor afla ca problema e veche, te vor trimite la medicul de familie, pe motiv că... dacă ai suportat boala atatea zile, mai. poti rezista inca cateva zile/ saptamani, pana.iti vine randul la programare.
La UPU iti vor face analizele de sange imediat.
Nu e OK ce ai.

| Sophieka a răspuns:

Iti recomand meditatii / sesiuni de hipnoza pentru a afla cauza problemei.

Inainte de boala fizica, este boala sufleteasca / emotionala.

Uite, poftim: https://www.youtube.com/results?search_query=meditatie+aflare+cauza+bolii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la medicul de familie boss nu pune întrebări pe aici, e o problema serioasă ce trebuie sa o tratezi serios

| HUAWEHUAWE a răspuns:

La doctor, nu e de suflet, e de operatii si chestii... pierzi timpul pe TPU

| bookofknowledge a răspuns:

Poate e vasculita, si markerii inflamatorii ai putea sa i incerci, mai ales ca nu stiu cum arata mainile si venele ar ptea fi orice

| Jessica1235 a răspuns:

Mergi la doctorul de familie și vezi unde tte trimite el, cu analizele nu rezolvi nimic, trebuie să intervi, să iei medicamente sau cine știe ce trebuie să faci. Însănătoșire grabnică happy