Doctorul ti-a dat un timp in care, in aproape toate cazurile, sangerarea se opreste. N-are rost sa mai tii compresa daca nu mai sangereaza.
Compresa trebuie tinuta pana ce se incide sangerarea ranii. Sunt oameni la care sangerarea se opreste in cateva minute (cum sunt si eu), iar la altii nu se opreste 1-2 ore (de exemplu la diabetici).
O scoti ca sa se poata forma cheagul de sange, altfel risti sa nu se formeze cheagul, sau sa-l indepartezi tu cu compresa si vei avea minim 7 zile de dureri ca cele de nastere . Se cheama alveola uscata si doare ca naiba.
Multumesc pentru raspunsuri, am scos compresa acum 10 minute, nu sangereaza, e in regula si am gasit pe internet un articol cu recomandari dupa scoaterea maselei unde am citit ca dureaza vreo 10 ore anestezia poate chiar si 2 zile in cele mai rare cazuri si ca este indicat sa nu mananc daca anestezia inca e activa, etc... Va multumesc inca o data pentru raspunsuri si va doresc o zi buna! :-)
Salut!
Si eu mi-am extras doua masele inca de pe cand aveam varsta ta. Trebuie sa scoti acea compresa deoarece ti se va forma un cheag de sange. Va trebui sa ai mare grija sa nu il indepartezi, dar cred ca ti-a spus medicul asta.
Succes!
9PM întreabă: