| Anonimms128 a întrebat:

Bună ziua, Am o întrebare dacă știți, ce pot face cu părul gras? Fac baie tot la 2 zile pe păr, am încercat să mă spăl pe păr odată la 3-4 zile, degeaba tot gras e …Ce remedii știți? Acum fac baie și parcă e uns când se usucă, nu știu ce să mă mai fac, vă rog dacă știți remedii sau ceva șampoane vă rog să mă ajutați, ofer funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la dermatolog nu stim cum sa te ajutam, medicul stie.

| anonimg a răspuns:

Folosești șampon pentru păr gras; acesta ți-l face mai uscat.
De asemenea, la aceeași spălare folosești șamponul de două ori. Și trebuie să te speli o zi da, una nu. Sau dacă poți pe fiecare zi.

| Anonimms128 explică (pentru anonimg):

Am avut ceva șampon recomandat de medicul dermatolog dar tot așa îmi e nu știu ce să mai fac …. sad

| Cipi1212 a răspuns:

Caută șampoane pentru păr gras.

| natur a răspuns:

Spălarea frecventă a părului nu este o soluţie fiindcă produce o stimulare a secreţiei de sebum. Incearca sampoane cu frunze și radacina de urzica, rădăcina de brusture, frunzele de mesteacan, florile de musetel.