| Vasi321 a întrebat:

am o intrebare dupa ce fumez mi se ingalbenesc cele doua degete cu care ti-n tigara imi poate spune si mi-e cineva de ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se ingalbeneste de la fumul de tigare, mai ales daca ai mana(degetele) umede, transpirate. Fumul pateaza cel mai mult daca ai degetele umede.

6 răspunsuri:
| هوراس a răspuns:

Din cauza gudronului care trece prin filtru, ajunge și pe degetele tale

suntserios
| suntserios a răspuns:

De la fum... gandeste te cum arata plamanii daca degetele arata asa

| SilverF8ith a răspuns:

Din cauza nicotinei.
In timp ce fumezi, fumul care trce prin filtru contine nicotina si acesta cu timpul iti ramane pe degetele cu care susti tigarea.
Daca doresti sa scapi de acest efect cea mai buna solutie ar fi sa te lasi de fumat sau cumpara tigari mai de calitate superioara.

| galyperf89 a răspuns:

Din cauza nicotinei de la tigari.Ea ingalbeneste orice. Funda?

| xK1nD3rX a răspuns:

Fiindca asa se ingalbenesc din cauza tigarii. Nu este nici o problema de sanatate stai linistit.

| EveLorre a răspuns:

Nicotina din tigari ingalbeneste orice, de la dinti si peretii camerei in care fumezi, pana la degete si unghii. happy