| miha_6184 a întrebat:

As vrea stiu daca este vreo problema cu ce scrie in adeverinta medicala pentru scoala de soferi. Eu acum 2 ani am avut cifoscolioza si am purtat corset. Am facut kineto si nu prea se mai vede decat cand nu stau dreapta, foarte putin. Si "asistenta" daca pot sa o mai numesc asa, a spus ca a fost amabila si nu a mai scris in adeverinta ca am purtat corset. Ma poate impiedica cumva sa nu mai continui scoala? Si de ce credeti ca ascris asta? Sunt ingrijorata deoarece m-a speriat cand a spus " am fost amabila si nu ti-am mai trecut ca ai purtat corset". Adeverita este platita plus ceva si ei acolo ca mi-a scris-o.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Atata timp cat ai primit adeverinta medicala pe care scrie "apt" nu este nici o problema ca nu a scris despre corset, nu intereseaza pe nimeni.

| express11 a răspuns:

Nu are nimic. daca aveai ceva psihiatric, sau psihologic, sau cu vederea.