| Gabidan2000 a întrebat:

Ce părere aveți despre suplimentele pe baza de zer, si anume proteine pe baza de zer. Eu am început sa folosesc de la optimum nutrition Gold Standard Whey. Il folosesc de 3 ori pe săptămana după antrenament. Credeți ca iti poate afecta ceva? Sa iti provoace tensiune arterială sau altele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| AnastasiaK a răspuns:

Nu, nici nu se leaga de inima. In cel mai rau caz, excesul iti afecteaza ficatul/rinichii/colonul. Atentie, insa, ma refer strict la excese, consumarea lor obisnuita nu iti cauzeaza probleme.

4 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

NU prea are cum sa provoace asa ceva o proteina sintetica.

| Buhh a răspuns:

Nu este proteina sintetica ci este extrasa din zer, excesul de proteina se elimina natural, pentru crestere incearca sa ajung la 2 gr/kg corp majoritatea sa vina din alimentatie pentru restul poti suplimenta cu ce ai cumparat mai sus happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru alina2k18):

Nu exista proteina sintetica... este extrasa din zer.

| Gabidan2000 explică:

Va mulțumea pentru răspunsuri. Însă sunt curios dacă aceste proteine iti pot influența starea de sănătate a inimii, si anume tensiune arterială, puls mărit, etc.