| Adina371 a întrebat:

Bună ziua! De 10 zile am inceput un tratament cu paroxetină, pentru sensibilitate nervoasă și somatizare cu dureri puternice în piept. Primele 3 zile au fost ok, am simțit ca o ușurare dar după durerile pe care le am au devenit puțin mai intense decât la începerea tratamentului, plus toate celelalte reacții adverse, insomnie, tremur, agitație, greață, gura uscată, căldură în corp etc. Țin să menționez că eu am durerile astea in piept de aproape 4 ani după ce am avut covid și sunt foarte mult influențate de orice mișcare, iar în ultimele luni s-au agravat și mai mult. Curiozitatea mea ar fi daca sunt normale aceste reacții adverse și de ce durerile au devenit mai aprinse, este normal din cauză că acționează pe nervii sensibilizați și hiperactivi? A mai pățit cineva asta? E posibil ca procesul meu sa fie și mai lent pentru că problema a ajuns într-un stadiu mai grav? Mulțumesc și o zi frumoasă!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"insomnie, tremur, agitație, greață, gura uscată, căldură în corp...sunt normale aceste reacții adverse"

ce-ar fi să faci tu o vizită (live) la medic? Asta doar dacă ții la tine...

| Adina371 explică (pentru sierra1):

Din câte am mai auzit e normal ca la început să am dureri mai intense până se obișnuiește corpul cu medicamentul, acum am zis sa mai aștept să văd dacă se ameliorează. Totuși sunt curioasă și de alte păreri...

| sierra1 a răspuns (pentru Adina371):

"Adina371: ...am dureri mai intense... acum am zis sa mai aștept"

"Adina371: ...am durerile astea in piept de aproape 4 ani"

păăăăăăi, ori n-ai NIMIC, ori mai aștepți incă vreo 4-5 ani!