| StarsBoY a întrebat:

Buna Ziua, ma numesc Alexandru si am varsta de 22 de ani, intampin o problema din data de 1 noiembrie 2014 ora 23:30, stateam in pat si eram nelinistit,nu aveam stare si ma tot miscam dintr-o parte in alta, dintr-o data am facut o miscare brusca a gatului si parca mi s-au slabit muschii gatului, numai imi simt gatul intarit ca un fel de slabiciune a gatului,si a cefei
Datorita acestui fapt am fost la medic la sectia de reumatologie si mi s-a facut o radiografie din care a constat diagnosticul de inceput de spondiloza cervicala, insa nu mi s-a dat niciun tratament. Am fost la farmacie, i-am explicat problema si mi s-a dat Fastum gel, dar nu a avut niciun fel de remediere.
Dupa care am fost si la medicul endocrinolog si mi s-a spus ca este glanda un pic marita si mi s-a dat tratament cu Euthyrox, dupa care sa revin dupa 6 saptamani la un alt control.
Problema este ca de aproximativ 2 saptamani, mai exact din data de 17.02. 2015, iau tratamentul cu Euthyrox si nu a aparut niciun rezultat.
VA ROG FRUMOS SA IMI SPUNETI SI MIE CONCLUZIA DUMNEAVOASTRA Si ce ma indrumati sa fac in continuare! sau daca ma puteti ajuta cu ceva, v-as fi recunoscator! toate cele bune

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| MarySparrow a răspuns:

Spondiloza cervicala tece...dar mai bine du-te la un medic PARTICULAR, intr-adevar platesti mai mult dar macar isi da interesul pentru tine. noi nu avem ce concluzie sa tragem pentru ca nu suntem medici, repet du-te la un medic privat! asa afli sigur ce ai si iti va elibera pe loc tratamentul potrivit!