|

Buna ziua tuturor.

Adresez o intrebare, care va rog sa o tratati cu seriozitate si astept răspunsuri doar la cei care sunt in masura de a răspunde.

Un bătrân (88 ani ).

Probleme sanatate (tensiune mărită, amețeală, fara pofta de mâncare, slăbit, vedere slăbită.Ia anume niste pastile zi de zi.

! A format un tratament din zisele anumitor doctori de familie.Dimineata (7/8) 1pastila prestarium 5mgDupă-amiază (12 ) PREDUCTAL MR 35 mg.(1pasila )

METOPROLOL lph 50 mg(1 pastilă)

SEARA (7/8) Betahistina LPH 24MG (1PASTILA)

PREDUCTAL MR 35MG (1PASTILA )

Tertensif SR 1.5MG (1PASTILA)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Si intrebarea ar fi? Oricum nu conteaza, la ce lista de medicamente ai insirat acolo numai un medic te poate lamuri.

| a răspuns:

Nu-s cel mai inteligent de aici, dar eu stiu ca medicamentatie trebuie sa fie data de medicul specialist nu de catre medicul de familie care e un fel de caca, bine un caca care sta pe bani multi dar el stie putin din toate.
Deci medicul de specialitate in problemele cardiace (mai ales pentru. ca ai mentionat de tensiune marita) este CARDIOLOGUL si nu medicul de familie, medicamentatia data de medicul de familie poate sa fie data si de farmacist, deci nu le luati de bune ca-s mari cunoscatori!

| a răspuns:

Si carece intrebarea?

| a răspuns:

Daca doctorii nu pun diagnostic si nici nu elibereaza retete sau tratamente la telefon, ce te face sa crezi ca o s-o faca pe TPU?

| a răspuns:

Ar fi indicat să meargă la medicul de familie.