| Danvm a întrebat:

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un stomatolog bun in Constanta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MihaelaDart a răspuns:

Iti recomand pe dr. stomatolog Eugenia Chirita, este foarte buna si lucreaza impecabil si o poti gasi Adresa: STR. PANDURULUI nr. 55 bl. 13 sc. A ap. 3, Contact: 0241-677 224, 0241-677 224

2 răspunsuri:
| Danvm explică (pentru MihaelaDart):

Va multumesc mult.
Ascult si alte recomandari. Cu impresii dupa cativa ani de la interventie. De exemplu. Dr. X e bun. Mi.a pombat un dinte si este ok dupa 2 ani.
Vreau sa gasesc un medic competent.

| MihaelaDart a răspuns (pentru Danvm):

Am recomandat caci o cunosc personal si nu da gres in asta, are o mana foarte usoara, atat eu, parintii mei au fost si sunt multumiti de ea la lucrarile pe care le-a facut. Eu am plomba la dintii din fata si una la un canin de 17 de ani si nimeni nu a observat ca am dintii lucrati, atat de bine sunt puse si materialele folosite care se aseamana cu culoarea dintelui.