| Zaharia_Melania_2001 a întrebat:

Vreau să știu dacă și acele pastile verzi Mediana sa iau sau nu.

Stau cu gândul, și mă uit mereu la ele dacă trebuie luate sau nu, eu n-am știut că sunt și alea verzi, daca știam întrebam la farmacie, e pentru prima oară când iau anticoncepționale, sau mă rog Midiana Îmi spuneți vă rog frumos dacă se ia sau nu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| WhiteLife a răspuns:

Uite ce scrie in prospect:

"Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigurǎ. Fiecare blister conţine 21 comprimate active albe şi 7 comprimate placebo verzi. Cele două tipuri de comprimate Midiana Zilnic de culori diferite, sunt aranjate în ordine. Blisterul conţine 28 de comprimate. Luaţi un comprimat Midiana Zilnic pe zi, cu puţină apă dacă este necesar. Puteţi lua comprimatele cu sau fără alimente, dar trebuie să le luaţi la aproximativ aceeaşi oră, în fiecare zi. Nu confundaţi comprimatele: în primele 21 de zile luaţi câte un comprimat de culoare albă şi apoi, în ultimele 7 zile, câte un comprimat de culoare verde. După aceasta trebuie să începeţi imediat un nou blister (21 de comprimate de culoare albă şi apoi 7 comprimate de culoare verde). În consecinţă, nu există pauză între blistere. Datorită compoziţiei diferite a comprimatelor, este necesar să începeţi cu primul comprimat, din poziţia 1 de pe blister, marcat cu „Start" şi să luaţi câte un comprimat în fiecare zi. Pentru a respecta ordinea corectă, urmaţi direcţia săgeţilor şi numerotarea de pe blister. Pregătirea blisterului Pentru a vă ajuta să ţineţi evidenţa, sunt 7 etichete de blister corespunzătoare zilelor săptămânii marcate cu cele 7 zile ale săptămânii. Alegeţi eticheta care începe cu ziua în care începeţi să luaţi comprimatele. De exemplu, dacă începeţi într-o zi de miercuri, folosiți eticheta care începe cu „Mi". Potriviţi simbolul „" de pe etichetă cu acelaşi simbol de pe blister şi aşezaţi eticheta în zona marcată cu linie neagră. Fiecare zi se va alinia la un rând de comprimate. Astfel va fi semnul unei zile deasupra fiecărui comprimat şi veți putea vedea dacă aţi luat un comprimat în ziua respectivă. Urmăriţi direcţia săgeţii de pe pachet până veți lua toate cele 28 de comprimate. Dacă utilizaţi Midiana Zilnic în acest mod, sunteţi protejată împotriva sarcinii şi în timpul celor 7 zile în care luaţi comprimate placebo. "

| Zaharia_Melania_2001 explică (pentru WhiteLife):

Mersi mult pentru răspuns

| WhiteLife a răspuns (pentru Zaharia_Melania_2001):

Cu drag. happy