| VulpeaDinUmbra a întrebat:

Cand ai boala peyronie mereu e deformat penisul cand e erect? Sau nu chiar mereu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Da. Dar curbura nu este neaparat de la aceasta boala.

| relian a răspuns:

Iara tu cu intrebari leate de scula laughing Miam amintit ceva, ca ai spus tu odata despre ceva ca ar mirosi sperma rau, cred ca iti amintesti.
Am o rezolvare, foloseste ceva crema antibiotic, date pe scula, si o sa fie treaba buna, nu mereu dar asa macar cateva zile sau la cateva zile
Nu te afecteaza cu nimic, dar mirosurile alea vin de pe scula, nu de la sperma cum spuneai tu, sau crezi.
Scula are pe ea bacterii care prin activitatile lor dau acel miros, dand cu crema antibiotic, le dai la cap si scapi de mirsoul ala.

Incearca macara asa cateva zile, apoi vezi cum o sa fie, cum am spus nu te afecteaza cu nimic o crema chiar daca este antibiotic, o gasesti la liber la farmacie.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ai mers vreodata la medic? Acolo intrebi ce ai.

| Pacientul0 a răspuns:

Boala Peyronie cauzează, de obicei, o curbă sau o deformare a penisului atunci când este în erecție, dar nu neapărat mereu sau foarte vizibil. Uneori, deformarea poate fi ușoară sau chiar abia observabilă, mai ales la început. Așa că, dacă simți ceva ciudat sau durere, e bine să mergi la doctor chiar dacă nu vezi o deformare clară.

Răspuns utilizator avertizat