| VioletaA4 a întrebat:

Care produse, dintre bioderma și lipikar- la roche posay, sunt mai bune pentru o piele sensibilă? Mentionez ca m-am iritat foarte urat pe mâini de la produsele de curățenie. Am bube până la coate. E un fel de dermatită. Am tratat-o 6 luni, la dr de fam și degeaba. Urmează să-mi schimb dr. de fam… Până atunci cu ce aș putea să mă dau? Mă ustură și am mâncărimi de nesuportat. Mă scarpin până la sânge. Folosesc sudocrem să le mai calmez dar tot mă ustură și mănâncă bubele.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| mariamarin2006 a răspuns:

Pentru sora mea a mers diprogenta

| Anonymousgurl a răspuns:

Încearcă advantan milk e foarte buna, sau dacă nu pe mine Nivea cea clasica in cutie de metal ma ajuta mai mereu.Dar așa un top 3 pe primul loc ți as recomanda un dermatolog, și când folosești Prod use de curatenie încearcă mănuși.
Deci, ADVANTAN MILK, NIVEA CLASICA, și cred ca ți ar prinde bine CUTADEN.