| tonyc7 a întrebat:

Care sunt motivele de ordin medical pentru care unii barbati aleg sa faca operatia de circumcizie? Inteleg motivul religios dar nu inteleg care ar putea fi motivele medicale?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Formele acute de fimoza sunt cele mai importante motive, zic eu. Nu cred ca mai este optionala circumcizia in cazul lor.
Sub pretextul religios, cred ca de fapt se urmarea o igiena mai simpla, fiind vorba de tari calde, in care pe vremea religiilor nu prea aveai unde sa te speli.

| tonyc7 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Cazurile de fimoza sunt rare comparativ cu numarul mare de barbati care aleg sa se circumcida. Deci motivele medicale cred ca sunt mai multe, nu doar fimoza.

| angel6lust a răspuns:

Din cauza fimozei. Știu că e recomandat la diabet să se facă circumcizie, indiferent de religie.