| RahKoon77 a întrebat:

Cat costă o operație de varicocel dacă ești asigurat? Te pică la medical la pompieri dacă ai varicocel? Mulțumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Nu știu.
Oricum, operația e mai scumpă pentru că e cu laser, nu e clasica.
In plus, dacă e sa facem comparație cu privatul...și o operație de apendicita e undeva la 6000 de de lei la privat și vreo 2000 de lei la stat,unde este acoperita.
Ai dureri?
Că,din cate vad, doar daca ai dureri se încearcă operația, in rest, pe pastile te baga.
Oricum e mult mai ok așa, decât cu operatie.

2 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Depinde de stadiul lui.
Prima oară,din câte știu,se încearcă o schemă de tratament, iar daca nu se vindeca, se încearcă operația.
Din cate știu, da, te pica daca ai varicocel neoperat.

| RahKoon77 explică (pentru Hyperion7):

Dacă sunt asigurat medical oare plătesc ceva? Ca am văzut pe net o sumă la privat de 7000 de lei

| Hyperion7 a răspuns (pentru RahKoon77):

Nu știu.
Oricum, operația e mai scumpă pentru că e cu laser, nu e clasica.
In plus, dacă e sa facem comparație cu privatul...și o operație de apendicita e undeva la 6000 de de lei la privat și vreo 2000 de lei la stat,unde este acoperita.
Ai dureri?
Că,din cate vad, doar daca ai dureri se încearcă operația, in rest, pe pastile te baga.
Oricum e mult mai ok așa, decât cu operatie.