| chiftelutacrocanta a întrebat:

Cate cafele am voie sa consum pe zi si in ce pahar pentru a nu-mi pune sanatatea in pericol?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Depinde de concenratia cafelei.Eu beau dimineata o ceascuta de 150 gr si nu am probleme.
Daca ai probleme cu tensiunea /inima e bine sa intrebi medicul.

5 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna:)
Uite ce am gasit.
http://cezaracartes.ro/despre-cofeina.html
Cu cat este maiputina, cu atat este mai bine.
O seara buna:)

| J0B0MAT a răspuns:

Cel mai bine ar si sa nu bei deloc.Incearca cei negru, verde sau de care vrei tu.

| gemeni6226 a răspuns:

Cand eram tinara beam multa cafea caci aveam tensiunea joasa dar de la a patra cafea deja simteam ca sunt ca in avion asa mi-a urcat tensiunea si mai sus de 4 cafele nu mergeam.Acum beau dimineata 2 cafele 3 in 1 si eventual inca o cafea naturala dupa ora 16, asta cind am mult de lucru.Dar in mod normal 2 cafele din cele sus mentionate imi ajung.

| Anonimuserr a răspuns:

O cafea e arhisuficientă crede-mă! 2 e deja mult.

| MaeRii a răspuns:

400 mg de cafeina, ar insemna cam o singura cana mare de cafea.Mai mult de o cana de cafea chiar nu e recomandat, am experimentat si eu.

Întrebări similare