| CeVorbestiMa a întrebat:

Cate oua pot manca pe zi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Uite ce zic astia:
http://doctor.info.ro/cate_oua_pot_sa_consum.html

| JohnnyBi a răspuns:

Preferabil 12/saptamana impartite cat de cat simetric. la albus...cum zicea cineva aici: cate vrei. albusul contine doar proteina. deci cata proteina poti manca? cata vrei laughing. galbenusul are probleme, dar nu din cauza colesterolului (daca e ou de tara, asta e neglijabil) ci din cauza altor toxine (cauta pe net mai exact, nu stau sa detaliez)

| Nauvento a răspuns:

Maxim 2 pe zi si nu trebuie sa mananci in fiecare zi.Cam 3-4 pe saptamana ar fi cel mai bine.happy

| whatevernvm a răspuns:

Fara numar

| Drimmero a răspuns:

Daca era dupa mine, mancam doar omlete si cartofi prajiti, dar exista riscul sa te imbolnavesti nasol cu ficatul! 2-3(maxim) poti manca, asta daca faci omleta!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Nu exista asa ceva ouale nu cresc colesterolul e mit, poti manca 6 oua zilnic zeci de ani si sa ai colesterol normal

| Florentina9210 a răspuns:

2-3 mai mult nu este recomandat! Asta daca mananci si galbenusul. Eu de obicei sunt alergica la galbenus si mananc doar albusul. Daca tu nu ai probleme, e perfect!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Florentina9210):

Nu are treaba si sedentar sa fi poti manca 6 oua zilnic cu tot cu gălbenuș, nu afectează colesterolul e un mit sunt oameni de mananci 10 15 oua si au colesterol normal

| Idkidk a răspuns:

Eu am 16 ani și mananc 2 oua( nu mananc in fiecare zi oua )
Depinde de varsta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca mananci doar albusul poti baga pana crapi.

| Andreeasps a răspuns:

Asta ar trebui sa ne spui chiar tu!

Întrebări similare