| DubstepQueen a întrebat:

Ce as putea face sa-mi scada febra? De la ora 9(azi dimineata)pana acum am 39 cu 5. sadAm luat tot felul de pastile si m-am dat cu otet....CINE ma poate AJUTA?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MrAngelus a răspuns:

Pune o lingurita si jumatate de crema de tartar cu jumatate de lingurita de suc de lamaie, doua pahare si jumatate de apa calda si jumatate de lingurita de miere si bea acest ceai cateva guri de mai multe ori pe zi.

Ananasul este un agent anti-inflamator care poate lupta impotriva febrei. Cel proaspat este cel mai bun, insa si ananasul cu suc este bun pentru ca poate preveni deshidratarea.

Amesteca o jumatate de cana de stafide tocate cu un litru si jumatate de apa si fierbe amestecul pana cand apa scade cu o treime. Bea lichidul rezultat de cateva ori pe zi.

Pune o lingurita de busuioc, o lingurita de miere si un sfert de lingurita de piper negru intr-o cana de apa fiarta si bea de cateva ori pe zi.

Amesteca o lingurita de oregano cu o lingurita de maghiran intr-o cana cu apa si pune la fiert pentru 30 de minute.

Toarna apa fierbinte peste o salata verde si acoper-o timp de 15 minute. Indulceste dupa gust si apoi bea cate putin.

http://www.ziare.com/......asa-892644

9 răspunsuri:
| Adina77 a răspuns:

Buna!
Roaga o persoana calificata sa-ti faca o fiola de Algocalmin intramuscular.

| Domnisoaraindragostita a răspuns:

E foarte ridicata, mai bine suna sau mergi la un medic pentru ca nu vreau sa te sperii dar daca se ridica la 40 poti sa mori!

| Danielbc a răspuns:

Daca nu si-a facut efectul nici cu otet nici cu pastile trebuie sa te duci neaparat la doctor, inseamna ca ai o infectie serioasa!

| DubstepQueen explică (pentru Danielbc):

M-am dus....am rubeola si e ff rau...

| Danielbc a răspuns (pentru DubstepQueen):

Rubeola,vezi ca la boala asta nu ai voie antibiotice, daca ai luat inseamna ca de asta tine febra! daca nu ai luat ai 2 solutii, ori chemi ambulanta si iti da ceva care sa iti scada febra(care nu e antibiotic)nu trebuie sa mergi neaparat la spital pentru asta.sau poti sa incerci asta(la mine a mers.pui pe o carpa apa si otet si pui pe ambele talpi.se vor incalzi repede de la febra, iar pui apa si otet tii acolo apoi iar pui.in maxim o ora jumate iti va scadea febra considerabil

| DianaFP a răspuns:

Ia nurofen pastila, daca nu merge ia zinnat, stai in pat pana iti trece, invelit ca sa transpiri....si... succes happy

| DubstepQueen explică (pentru DianaFP):

Am incercat...e ff rau cu febra asta(de la rubeola)

| DianaFP a răspuns (pentru DubstepQueen):

Aaa... sigur la doctor iti da ceva bun... un tratamentwinking

| DubstepQueen explică (pentru DianaFP):

Aaa...sa stii ca azi noapte am avut 40...ma bucur ca nu am murit, inima imi batea repede, pulsul era neregulatsadff rau