| luisika a întrebat:

CE este aia prostata? Si la ce ajuta pastila (prostamol)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cosmin21 a răspuns:

Prostata este o glandă aflată la intersecția aparatului urinar cu cel genital și ea produce 25-30% din lichidul seminal. La 20 de ani, prostata are un volum de 15 cm cubi și seamănă cu o castană ca volum și formă.
Cu trecerea anilor, scade testosteronul și are loc o inversare a producției hormonale, astfel încât se mărește prostata ca volum și ea este mai dură, mai puțin elastică, boală care poartă numele de adenom de prostată. Astfel că prostata mărită apasă pe uretra ce trece prin mijlocul ei, creând dificultăți în urinare. Uneori atât de strangulată este uretra, încât se ajunge la imposibilitatea de a urina, deci la retenția urinară, care trebuie deblocată la spital prin montarea unei sonde direct în vezică. Cu cât rămâne mai multă urină neevacuată la timp, cu atât crește pericolul ca prostata să se îmbolnăvească din cauza bacteriilor și să se formeze calculi renali. Adenomul de prostată se tratează la început fie cu produse din plante, fie cu medicamente.
Sunt două forme clinice: prostatită acută, caracterizată prin edem și infiltrație granulocitară interstițială însoțită de cele mai multe ori de colecții purulente, și prostatită cronică, caracterizată prin scleroza țesutului interstițial, atrofie a epiteliului, de cele mai multe ori cu proliferări papilifere.
Adenomul de prostată este o afecțiune frecventă a sexului masculin, întâlnită într-un procent de 10 % la bărbați în jurul vârstei de 40 de ani și intre 70-76 % la peste 80 de ani.
În această afecțiune, diagnosticul și tratamentul pot fi stabilite doar de medicul specialist, plantele medicinale având rol de adjuvante ale tratamentului de bază. Până de curând, chirurgia urologică reprezenta singura modalitate de abordare terapeutică realistă a adenomului de prostată, însă în cazurile ușoare ale adenomului de prostată pot fi aplicate și tratamente naturiste alternative.
prostamol ajuta la tratarea prostatei.

2 răspunsuri:
| jolidon a răspuns:

Daca te vei uita la reclama la prostamol vei vedea exact pentru ca este explicat. in afara de asta cred ca intrebarea este pusa la baza sper sa nu te superi pe mine. cauta pe google. prostamol este pentru barbati pentru ca numai ei pot face prostata si elibereaza caile urinare ajutandu-i sa faca pipi normal si mai rarhappy.

Prostata este o glandă aflată la intersecţia aparatului urinar cu cel genital şi ea produce 25-30% din lichidul seminal. La 20 de ani, prostata are un volum de 15 cm cubi şi seamănă cu o castană ca volum şi formă.
Cu trecerea anilor, scade testosteronul şi are loc o inversare a producţiei hormonale, astfel încât se măreşte prostata ca volum şi ea este mai dură, mai puţin elastică, boală care poartă numele de adenom de prostată. Astfel că prostata mărită apasă pe uretra ce trece prin mijlocul ei, creând dificultăţi în urinare. Uneori atât de strangulată este uretra, încât se ajunge la imposibilitatea de a urina, deci la retenţia urinară, care trebuie deblocată la spital prin montarea unei sonde direct în vezică. Cu cât rămâne mai multă urină neevacuată la timp, cu atât creşte pericolul ca prostata să se îmbolnăvească din cauza bacteriilor şi să se formeze calculi renali. Adenomul de prostată se tratează la început fie cu produse din plante, fie cu medicamente.Sunt două forme clinice: prostatită acută, caracterizată prin edem şi infiltraţie granulocitară interstiţială însoţită de cele mai multe ori de colecţii purulente, şi prostatită cronică, caracterizată prin scleroza ţesutului interstiţial, atrofie a epiteliului, de cele mai multe ori cu proliferări papilifere.(wikipedia)

iar prostamol sustine ca rezolva problema

sper ca te-am ajutat

| Stupariu_Viorel_1959 a răspuns:

Cel mai bun raspuns il da un specialist urolog.