Întrebare recomandată | Mihai87 a întrebat:

Ce imi recomandati pentru ten gras? M-am spalat cu sapun cu sulf pe fata si de atunci mi se imbacseste tenul!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
34 răspunsuri:
| Marius7121 a răspuns (pentru Mihai87):

George, sapunurile Ortos contin ulei de palmier care lupta impotriva afectiunilor dermatologice cum ar fi acneea, dermatita seboreica, pzoriazis, eczema etc! Daca spui ca iti face bine acest sapun, foloseste-l in continuare, nu are rost sa te mai dai cu cine stie ce creme daca spui ca ti-au facut atat de mult rau!

| StamateAlina1987 a răspuns:

Pentru excesul de sebum, pentru eczemele, dermatita seboreica, acnee, pzoriazis, pecingine, candida, infecții ale unghiilor, mirosurile neplăcute ale pielii si alte multe probleme iti recomand un sapun organic pe baza de 100% ulei pur de arbore de ceai de la Thursday Plantation.
Uleiul din arbore de ceai este cunoscut si sub numele de "trusa de prim ajutor din sticla".
Eu il folosesc pentru tenul meu care e gras pentru a controla excesul de sebum.
Despre mai multe proprietăți ale sapunul pe baza de ulei pur de arbore de ceai iti las un link mai jos:
http://www.faraaer.ro/......a-familia/

| Mihai87 explică (pentru StamateAlina1987):

De unde il pot cumpara? si inca ceva? usuca tenul?

| oOSaritaOo a răspuns:

Iti recomand sa alegi ingrediente precum taratele, acidul salicilic sau hialuronic, uleiurile din citrice, uleiuri lemnoase, ulei de rozmarin, iaurt, lavanda, menta, soia, vitamina C, ienupar, alge, sare de mare, santal.
Din ce am citit in comentarii problema ta cea mai mare este ca nu stii cum sa te speli pe fata, nu multi stiu asta. Eu am avut probleme cu tenul de mica, ceea ce m-a facut sa ma informez f mult despre lucrurile de acest fel. Spalatul pe fata cu sapun trebuie sa fie realizat numai SEARA, inainte sa te pui sa dormi, in niciun caz de 4 ori pe zi pentru ca in momentul in care te speli pe fata tu stimulezi secretia de sebum. De ce seara? Pentru ca tot praful, toate bacteriile cu care vi in contact ziua intra in pielea ta in timpul noptii. Iar dimineata ar trebui sa optezi pentru spalatul pe fata cu apa. In mod normal, cercetatorii spun ca dimineata nu ar trebui in niciun caz sa ne spalam pe fata pentru ca sebuumul acela cu care ne trezim ne apara fata pe timpul zilei, dar eu una nu as putea sa ies asa afara din casa. Asta se aplica la cei cu tenul uscat si mix probablil.; ))
Ah, uitasem! Incearca sa eviti ingrediente dure precum alcool sau ulei mineral, opteaza spre sapunurile cu ingrediente antibacteriene mai delicate deoarece ingredientele antibacteriene pot fi destul de aspre si pot indeparta si bacteriile care sunt bune pentru pielea ta.
Sper ca te-am ajutat, daca mai intrebari, nu ezitawinking succes!

Întrebări similare