| Floofficial a întrebat:

Ce parere aveti despre baietii care fac sala si nu iau proteine ....decat proteinele din mancare?big grin pot sa arate bine ....intr-un timp mai scurt cat de cat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

O parere buna, ca inseamna ca stui sa se alimenteze. Dar e greu sa stai toata ziua sa te ocupi de mancare.

Trebuie sa mananci des si variat, vreo 5-6 mese CONSISTENTE PE ZI.

Din pacate, multi care nu iau suplimente mananca 3 mese, maxim 4 si apoi se mira de ce nu pun mai nimic pe ei.

| OoBunnyoO a răspuns:

Da, nu poti dezvolta o masa musculara prea mare, insa pot arata bine.

| Danysan a răspuns:

E cel mai bine asa -Chair daca dureaza mai mult -Ba Chiar Bravo Lor! Apare insa o mica mare problema -Trebuie sa mananci vreo 5-6 mese pe zi nu 2-3 ca nu faci nimic!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Danysan):

"Chair daca dureaza mai mult", poti argumenta asta? de ce sa dureze mai mult fara suplimente?

| Danysan a răspuns (pentru Cosmin86):

Daca ai un Organism cu arderi rapide cum am eu -Degeaba manaci si 3-6 mese pe zi :1-S-ar putea sa devii o pacoste in casa mancand tot ce e pe acolo laughing.2. Dureaza mai mult pentru ca depinde de Organism -unii pun altii nu :-p! Uneori e frustrant -Daca nu ai m-ai facut sala inainte poti sa ai Muschii atrofiati laughing-Nu e de ras dar stiu cazuri -Si cu greu ai poti face sa creasca...

| Ologu a răspuns:

Dawinking si eu fac la felhappy si in 2 sapt s-a pus pe minebig grin

| Cosmin86 a răspuns (pentru Ologu):

Serios? in 2 saptamani? daca ziceai 2 ANI mai intelegeam.

Alt copil mic