| MaTrIx8378 a întrebat:

Ce parere aveti despre gelul cu extract din melci de la Herbagen? pentru pete? am inceput-o sa o folosesc si eu de aproximativ 3-4 zile si nu prea mi s-ar parea ca da rezultate, am cautat pe net mai multe despre ea, si am inceput sa ma dau si dimineata si seara, rezultate cica s-ar vedea dupa 2 saptamani dar nu stiu, vreau niste pareri de la cei care au incercat, multumesc,

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Rezultatele daca e sa le ai se vor vedea dupa o perioada mai lunga, nu am folosit crema dar ma tenteaza pentru ca am si eu pete pe frunte de care as vrea sa scap si inca nu am reusit cu anumite creme pentru pete, am auzit ca gelul cu extract din melci face minuni

| xXdoareuXx a răspuns:

Mai asteapta cateva zile. poate se vor vedea efectele

| MaTrIx8378 explică (pentru xXdoareuXx):

Asta sper si eu, dar d-aia am pus si intrebarea, pentru cei care au folosit-o...

| Juleuuss a răspuns:

Așteaptă 2 săptămâni, pentru că nimic nu crește peste noapte!

| MaTrIx8378 explică (pentru Juleuuss):

Eu astept, am rabdare, dar sper ca rabdarea asta sa dea roade, ai incecat tu acest gel?

| Juleuuss a răspuns (pentru MaTrIx8378):

Nu, nu am nevoie.

| Birdie a răspuns:

Te-aş sfătui să încerci crema pentru pete şi pistrui de la Farmec. Am folosit-o acum vreo doi ani şi ştiu că a dat nişte rezultate uimitoare. Mă dădeam seara înainte de culcare, pe faţa curată. Este o cremă destul de grasă, mirosul nu este extraordinar (cel puţin pe mine nu prea mă încânta), însă e foarte bună şi ca preţ este super accesibilă, zic eu: aproximativ 10 lei. happy