| tuGatita a întrebat:

Ce parere aveti despre specializarea de asistent in balneofiziokinetoterapie? Ar merita sa fac asa ceva? Eu cred ca ar fi singura specializare care mi-ar face placere sa o practic. As vrea sa lucrez in tara. la mine in oras chiar ieri am vazut un anunt pentru astfel de asistent. Am dubii oarecum si trebuie sa ma hotarasc repede, sunt si putine locuri. Asa ca, un sfat va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| vangaelis a răspuns:

Am o parere buna. Se gaseste mai repede decat ca asistent medical generalist

| tuGatita explică (pentru vangaelis):

E bine si generalist. dar de astia s-a umplut Romania. nu vreau sa fiu inca una din aia care, asistenti, sterg mese la terase.

| DumiY a răspuns:

Buna!
Si sora mea vrea sa faca niste cursuri in acest domeniu asistent in balneo-fiziokinetoterapiesi recuperare sau asistent generalist.Mi poti sa te faci si asistent medical de farmacie doar ca trebuie sa decifrezi scrisul doctorilor laughing. Dureaza 3 ani de zile din cate am inteles.
Incearca, poti face mai intai in Romania, iar daca vei gasi un loc de munca mai bine platit in acest domeniu, te poti duce in alta tara!

Mult succes! Pa, pa!

| DumiY a răspuns:

Am mai aflta cate ceva...
Cum am mai spus dureaza 3 ani acest curs, costa 2500 de lei (25 de milioane vechi) iar 100 de lei taxa de inscriere.

Orele se fac dupa-amiaza(asa-i la mine in oras), cate 5-6 sau 7 ore pe zi.
Funda? happy

| florida33 a răspuns:

Merita sa lucrezi afara in acest domeniu am o matusa care lucreaza in domeniu is USA si ia cam 10000 de dolari iar in Austria se ia cam 3000 de euro. merita doar pentru afara.