Poate te ajuta acest articol sa înțelegi cum funcționează de fapt detoxifierea organismului
https://www.healthline.com/nutrition/detox-diets-101#what-is-it
Scam in ce sens? Crezi ca produsele nu au efecte sau ca platesti, dar nu primesti nimic?
Ca nu au efect. Probabil pretul ala mega umflat pentru un ceai e doar marketing. In rest nu au nicio data de contact, o firma care comercializeaza, un email, un telefon, vreun aviz de undeva... nimic nimic
Fiindca este doar reclama acel ceai si pachet detox, doar marketing pur, nimic nu-i adevarat!
Este ceea ce oamenii naivi si disperati sunt dispusi sa faca, aruncand banii in disperare, pe produse care nu au cum sa ajute.
Ia de vezi sfaturile unui medic endocrinolog/ nutritionist, sa vezi ce-ti spune acela, ca nu merita sa cheltui 1 banut pentru asa porcarii inutile.
Vazusem ca le poti trimite un e-mail dupa ce completezi formularul si discutasem cu ei pe e-mail. Nu mi s-a parut nimic suspect, dar poate nu stiu eu concret unde sa ma uit, de aia am cerut explicatii suplimentare. Multumesc!
"Anyone who says, ‘I have a detox treatment’ is profiting from a false claim and is by definition a crook," Ernst proclaimed in the Guardian 10 years ago.
anonim_4396 întreabă: