| RoxAna_5873 a întrebat:

ce poate insemna faptul ca mi/au aparut o multime de alunitze carnoase pe penis, cam de un an? Am 40 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ca ai infectie cu HPV, virusul care determina cancer de col uterin la femeie si de penis la barbat. Ar trebui sa te vada repede un medic dermatovenerolog.

Abh
| Abh a răspuns:

Du-te cat mai curand la un dermato-venerolog.

| MMihai a răspuns:

Cred că este condilomatoză acuminată= boală venerică foarte împuțită= vegetații veneriene
Sau eventual șancru tare =de la sifilis

Trebuie să te consulte un medic!

| darrio2007 a răspuns:

Aici ti-ai gasit sa intrebi? Unde media de varsta nu depaseste 14 ani? Du-te la medic.Ca esti destul de mare.

| MihaelaDart a răspuns:

La 40 de ani, pai eu ma duceam la medic sa intreb, nu pe un site majoritatea pusti. Suntem destul de maturi sa mergem la un dermatolog sa ii adresam aceasta intrebare.

| ShowTim3 a răspuns:

Probabil de la o alergie sau alimentatie, du-te la un doctor pe domeniu si o sa iti zica el tot ce trebuie... numai sta asa *fundita?

| tapeee a răspuns:

Roxana si intrebi de penis? wtf