|

Ce se intampla atunci cand creierul nu este oxigenat bine? cum se manifesta o persoana in aceasta situatie? mc

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pai este tulburat psihic, toate lucrurile pe care le face creierul se diminueaza(vorbitul, ganditul, miscarile mainilor, picioarelor, degetelor, muschiilor chiar si vazul, auzul unele persoane care aud voci de exemplu), un om care nu are oxigen suficient, cred ca are probleme si cu plamanii atunci aceea persoana respira greoi, tuseste, etc. Iar lipsa de oxigen duce la lesin.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Asta inseamna blocarea oxihemoglobinei din sange. Simptomele sunt intunecarea vederii(nu in toare cazurile) si ameteala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Persoana aceea lesina.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut, la mine se manifesta cu dureri de cap, greata (fara varsaturi), pierderea vederii, ameteala, respiratie foarte greoaie si transpiratie. Am noroc ca pana acum nu am ajuns la lesin. Mentionez ca simpomele astea le am la o anumita perioada, nu continuu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează