anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce se intampla daca mananci de pe jos? Spuneti-mi, va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| xxxxTipaxxxxBrunetaxxxx a răspuns:

Nu se intampla nimic atata timp cat nu tavalesti ce mananci pe jos. Daca ai scapat cv pe jos sufla putin si gata. Nu patesti mare lucru daca mananci cu praf, poate sa te doara burta. Dar daca mananci excesiv cu praf poti sa faci hepatita! La fel si in cazul mainilor nespalate si a alimentlor expirate! Bafta! Sper ca te-am ajutat!

7 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Poti face o toxiinfectie alimentara de toata frumusetea.
Ai mai putea lua si niste paraziti intestinali

| 0rlando a răspuns:

Poți contacta paraziți intestinali.

| larrii a răspuns:

Sunt foarte multi microbi pe care ii poti lua, si te poti imbolnavihappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc tuturor...n-am mancat eu de pe jos laughing sunt foarte atenta cu igiena.

| LifeIsColour a răspuns:

Nu se intampla nimic doar sa nu o faci in prezenta altei persoane laughingwinking

| Nesquik98 a răspuns:

Morriiiiii nu mai ai mult de traitlaughing)). Bine bine gata cu gluma nu se intampla nimic poti sa faci indigestielaughing

| alecs14alecs96 a răspuns:

Ai mai multi microbi pe mana daca nu te speli pe maini decat pe joswinking, nu prea poti pati multe