anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce se intampla daca renuntam la anticonceptionale?(in afara de sarcinatongue)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Daca le-ai luat numai pentru a preveni o sarcina, nu ti se intampla nimic. Daca le-ai luat pentru dereglari hormonale, din moment ce le intrerupi, revii la problemele pe care le-ai avut inainte( daca nu ti-ai facut tot tratamentul). Oricum, cand opresti tratamentul cu anticonceptionale, trebuie sa termini tot blisterul si apoi te opresti.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pai trebuie sa renunti la ele la sfarsitul unei folii, nu in mijlocul ei. Si du-te la ginecologul care te supravegheaza dupa menstruatia de la intreruperea pastilelor.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu se intampla nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai nimic, eu am renuntat la ele si nu ma simt diferit de cum ma simteam cand le luam dar asta depinde si de fiecare persoana in parte
gandeste-te cum era inainte sa te apuci de ele si o sa aflitongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi le-a dat ginecologul pentru ca am avut dereglari hormonale.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uite ai putea lua id-ul meu si sa vb mai multe sti ca daca renunti acum la conceptionale nu se poate intampla mare lucru insa exisat o posibilitate de 30 %sa ai probleme menstruale sunt psiholog daca e ceva ma gasesti pe id-ul anahy_lez07