anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Citesc des pe aici intrebari legate de boli sau care pot fi rezolvate foarte usor printr-o vizita la medic. Mai observ si raspunsuri gen "ai mancat ceva gras ieri"la intrebari gen "Mi-a aparut o bubita pe buza, de la ce poate fi?", de parca utilizatorii care raspund asa au puteri telepatice si simt doar dintr-o privire pe ecran ce a facut cel in cauza toata ziua. Ce va face, pe cei care raspundeti la intrebari de sanatate altceva decat "viziteaza un doctor", sa aveti impresia ca va si pricepeti si ca omul care a intrebat are si discernamantul sa nu va creada pe cuvant?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai tu nu stii ca romanul se pricepe la toate... fotbal, medicina, mecanica.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Ai mancat prea sarat ieri si stomacul tau s-a revoltat. :-)

| TheRealFantasy a răspuns:

Asta e intrebare de conversatii duda...
Tu chiar nu ai ce face mai bun pe site-ul asta? rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru TheRealFantasy):

Pe care site?

| ROB3RT89 a răspuns:

Unii ar muri si nu s-ar duce la medic.
Faza e ca scrie si cu rosu jos, dar cine sa vada si mai ales cine sa inteleaga.
E o problema si pentru cei care raspund pentru ca o fac in necunostinta de cauza dar si pentru cei care pun intrebari pentru inconstienta lor.

| DaniTDCI a răspuns:

Care-i intrebarea?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DaniTDCI):

La ce raspuns?

| DaniTDCI a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai care-i intrebarea?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DaniTDCI):

Pai la care raspuns?

| FlowInCuvinte a răspuns:

Raspunsul " viziteaza un doctor " e irelevant si absurd. Toata lumea stie asta. Aici nu se cauta un raspuns sigur, ci doar raspunsuri care pot fi asociate cu intamplarea in cauza. Daca eu intreb de ce doar stomacul, iar cineva raspunde ca de la meniul pe care l-am mancat, e clar ca eu trebuie sa iau un calcul si asta. Dar asta nu inseamna ca ma incred in totalitate in ce spun oamenii. Stii ca o parere e bine venita oricand.