| Nersoondor a întrebat:

Coca Cola ZERO face glicemia să crească?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da deoarece contine caramel un indulcitor care creste brusc glicemia

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu creste glicemia da tot nesănătosa e

| Mosotti a răspuns:

Nu creste glicemia, am testat eu. Si e logic, ca nu baga glucoza in sange de la zahar.
Poate creste infim, dar poate fi si eroare de aparat. ca da 90 sau 93, e cam tot aia.

Ca sa urce trebuie sa intre glucoza (care vine din zahar) in sange, iar coca zero nu are, de aia nici nu ingrasa.
Ca zaharu are calorii, indulcitorii cu care e indulcita coca sau pepsi nu au kcal, ciclamat, aspartam, zaharina sau ce o mai fi.

De ex pepsi normal are cam 45 kcal/100 ml, ala zero are 1.

Am testat si asta, nu ingrasa.

| ReddY25 a răspuns:

Nu e bun deloc

| LisaJulie a răspuns:

Nu chiar dar este tot la fel de nesănătos. Coca Cola în principal creează dependență!

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Tot cola este minte oamenii săle distrugă sănătatea oamenilor tot chimicalele alea au în orice sucuri care ei spune ca sunt "naturale" minte toți nu există sucuri naturale îi minte pe oamenii sa-i omoare să-le distrugă sănătatea Diavoli ăștia.

| Mosotti a răspuns (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Asta se stie ca, chimicalele alea nu-s bune, ala este alt subiect.
Omu a intrebat doar daca urca glicemia.

| ayannn a răspuns:

Da o scade la 0

Întrebări similare