| mabuhay a întrebat:

Cum aflu cand imi vine cilcu, ideea e ca am uitat cand mi-a venit data trecuta, dupa ce aflu cand imi vine acum. Cu cate zile inainte apar cosurile( mie mi-au aparut mai multe ca niciodata) Cum pot afla data exacta? Trebuie sa plec din lucalitate si ca sa stiu daca pot pleca, cand imi vin problemele lunare imi este foarte rau, stau in pat primele doua zile.
Dai fundita cine imi da cel mai calr raspuns. Cu cate zile inainte apar cosurile si simptomele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| mabuhay explică:

Ofer Fundita

| BeyonceFan a răspuns:

Pai nu prea poti afla. Daca esti doar la inceput si e neregulat, iti poate veni si de doua ori pe luna. Exista mai multe simptome, depinde de persoana. In general, inainte cu vreo 2-3 zile de a-ti veni ciclu, pe chilot apare o secretie albicioasa. Si cosurile s-ar putea sa fie un simptom, dar nu neaparat. Deci daca e neregulat daca nu iti amintesti nu poti afla, iar daca e regulat, te gandesti de obicei prin ce data iti venea. Sper ca te-am ajutat!

| Andreiyy a răspuns:

Buna, sunt baiat nu stiu prea multe despre viata unei femei in stqre de menstruatie. Dar cel mai sigur ar fi sa lasi stresul si nervii pentru ca asta accelereaza sa vina mai rapid ciclul. Eu zic sa nu iti faci planuri de a pleca de acasa cand ai problema asta. Cel mai mult la femei le vine la sfarsit de luna. Sper ca te-am ajutat

| ramona1989 a răspuns:

Ciclu vine la 28 de zile deci iti calculezi 28 zile de cand ti-a venit ultima data dar daca ai uitat canf ti-a venit poate iti amintesti daca era la inceputul lunii la sf... Si tot cam atunci iti vine

| mabuhay explică (pentru ramona1989):

Tu nu ai inteles intrebarea.

| ramona1989 a răspuns (pentru mabuhay):

Scuze atunci, dar nu ai cum sa aflii cand iti vine altfel happy