| CrimeLullaby a întrebat:

Cum pot face ca sa provoc stomacul pentru a vomita?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Sclipiciosu a răspuns:

Ori te lovesti cu ceva mai ascutit (degetele) ori incerci sa ragai si sa inghiti scuipat si atunci vomiti automat :]] eu asa fac happy

15 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Doar baga-ti degetele pe gat

| Amelya02 a răspuns:

Te asiguri ca mananci, iti bagi un pix pe gat, ceva mai adanc. si cam asta e laughing

| alabalaportocala2011 a răspuns:

Bei multă apă caldă cam 2 litri să zic și apoi te apeși pe stomac și cu ceealaltă mână atingi omulețul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I-ti bagi degetele in git si sigur vomiti

| Kyrie a răspuns:

Uita-te la excremente pe net sau la animalul tau cum face...
laughing

Răspuns utilizator avertizat
| costellodonatz a răspuns:

Daca ai mancat shaorma ca o scroafa... metaforic vorbind.

| CrimeLullaby explică (pentru costellodonatz):

Nu am pus intrebarea pentru a fi criticata ci pentru a primi raspunsuri...

| costellodonatz a răspuns (pentru CrimeLullaby):

Nu era o critica, ci o batjocura.

| CrimeLullaby explică (pentru costellodonatz):

Observ, si mai observ ca exista multi parinti incompetenti care nu stiu sa-si educe copiii

| deliaa_5419 a răspuns:

Daca nu vomiti dupa ce iti bagi degetele pe gat amesteca intr-o cana apa calda cu mustar.Sau cafea cu sare!hee heewinking

| beea29 a răspuns:

Buna, sunt mai multe variante :
1.Bei multa apa si apoi stai cu capul in jos
2.Iti bagi degetele pe gat
3.Bei apa multa, iar dupa aia ragai
4.Mananci muult, de preferat fasole laughing si apoi imediat dupa ce ai mancat te fortezi sa vomiti, eu asa procedez
Mult succes!rolling on the floor))

| MirciucuRonaldo a răspuns:

Bagi doua degete dupa omusor si iti vine sa mananci sau stai cu nasu langa un **** si atunci o sa iti vina sa vomiti rolling on the floor

| BebeZpacit a răspuns:

Baga degetu pe gatlaughing sau bea multa apa

| natalia886 a răspuns:

Iati o furculita sau un pai si baga-l pe gat cum ajunge mai adanc o sa tusesti si apoi o sa vomitilaughing